Språkbadets läsår 2023-24 

Hösten började med många utelektioner för att vädret var så fint. Med hösten kom också nya sjuor till vår skola. I slutet av oktober fick vi åttorna chansen att gå till bokmässan, som hölls i mässcentrum. På svenska dagen i början av november fick niorna fira med saft och gifflar. I början av november gick sjuorna till deras första PRAO, medan niorna hade deras sista PRAO. I slutet av november besökte sjuorna förskolan i Brunakärr.

På självständighetsdagen fick Ilmari från 9H vara fanbärare . Den 13. december fortsatte  Maija från årskurs sju  språkbadselevernas årliga Lucia tradition som högstadiets Lucia. I julkyrkan slutade 9H Mejlans högstadiets 2023 höstperioden.

I april hade niorna deras lägerskola i Sverige, Stockholm. Där hade de tre dagar fullt med program och nästan alla skolämnen var med i programmet.  I sluten av april fick åttorna ha deras PRAO-veckor. Nära slutet av vårperioden firade man ännu Mejlans högstadiets traditionella MYA-galan, var  Ilmari från 9H blev vald för årets idrottare.  

Paavo och Helene, 8A