Liikunnan lukuvuosi

Kuluneena lukuvuonna koulumme tytöt osallistuivat koulujen välisiin turnauksiin useissa eri lajeissa, kuten jalkapallossa, koripallossa sekä lentopallossa. Suoriuduimme näissä lajeissa kohtuullisesti ja pystyimme kilpailemaan muiden koulujen joukkueiden kanssa tasavertaisesti. Lisäksi kuusi oppilastamme osallistui sulkapalloturnaukseen. Tästä kilpailusta saimme mukavan menestyksen, kun yksi oppilaistamme voitti hopeamitalin.

Lukuvuoden aikana järjestimme kaksi liikuntapäivää. Syksyn liikuntapäivä järjestettiin koulun alueella ja lähiympäristössä. Oppilaat osallistuivat erilaisiin aktiviteetteihin, jotka edistivät yhteishenkeä ja liikunnan iloa. Helmikuussa hyvinvointiviikon liikuntapäivänä tarjolla oli erikoisempia lajeja ja oppilailla oli mahdollisuus valita aktiviteetteja myös kauempana sijaitsevista paikoista. Tämä tarjosi oppilaille monipuolisia kokemuksia ja kannusti liikkumaan erilaisissa ympäristöissä.

Hiihtoloman jälkeen järjestettiin perinteinen Seurasaaren retkiviikko. Oppilaat pääsivät nauttimaan ulkoilusta ja luontoelämyksistä Seurasaaressa, mikä toi mukavaa vaihtelua koulutyöhön.

Christina Liutu