Liikunnan lukuvuosi 2022-23

Lukuvuoden ensimmäinen liikuntapäivä pidettiin 14.10. koulun tiloissa ja lähiympäristössä. Oppilaat saivat vapaasti kiertää ja kokeilla eri lajeja. Talviliikuntapäivä 8.2. tarjosi paljon tekemistä: luistelua, boulderointia, Rush-vierailun, sulkapalloa, squashia, keilausta, joogaa, balettia, tanssia, sisäpalloilua. Pulkkamäkeen ei päästy huonon lumitilanteen vuoksi.

Kuvassa on syksyn liikuntapäivän keskittynyttä tunnelmaa.

Viikolla 10 vietimme liikuntatuntien puitteissa retkiviikkoa Seurasaaressa. Oppilaat saivat grillata ja nauttia talvisesta säästä. Viimeisellä viikolla järjestettiin perinteinen polttopalloturnaus alakentällä. Tällä kertaa kaikki luokat osallistuivat turnaukseen. 

Syksyllä tyttöjen 7.-9.-luokkien jalkapalloturnauksessa koulun joukkue voitti kaksi kolmesta pelistä päästen toiselle kierrokselle. Keväällä 7. luokkien pojat ottivat osaa jalkapalloturnaukseen. He voittivat ensimmäisen ottelunsa MYKiä vastaan 8-1 ja hävisivät TYKille 2-6. Koska vain lohkovoittaja pääsi jatkoon, olivat pelit heidän osaltaan siinä. 7. luokkien jalkapallotytöt pelasivat myös innolla, mutta se ei riittänyt jatkopaikkaan. 

Liikunnanopettajat

Hilu, Peter ja Christina