Rehtorimme Riitta Erkinjuntin läksiäiset

Perjantaina 1.2., Riitan päivänä, Meilahden yläasteellä vietettiin rehtori Riitan läksiäisjuhlia. Aamupäivän juhla oli osoitettu oppilaille ja koulun henkilökunnalle.

Tilaisuus alkoi Oskari Zhengin pianoesityksellä River Flows in You. Koskettavan musiikkiesityksen jälkeen oli vuorossa rehtorin puhe. Sen jälkeen 8DG-luokkien bändi esitti Ellinooran kappaleen Tällä kadulla. Oppilaiden puheen pitivät 9E-luokan Hanna Hyvönen ja Emil Reini.

Ennen apulaisrehtori Ulla Rönkän puhetta 9ABD-luokkien bändi saatteli Riitta-rehtoria matkaan PMMP:n Matkalaululla. Puheen jälkeen 9D:n bändi esitti vielä Kirkan kappaleen Hengaillaan.

Oppilaiden juhla päättyi Stevie Wonderin kappaleeseen Isn’t She Lovely, jonka esitti 8ABC-luokkien bändi.  Kouluruokailun yhteydessä oppilaille tarjoiltiin läksiäiskakkua.

Iltapäivän juhla oli suunnattu kutsuvieraille. Ohjelman aloitti Oskari Zhengin pianoesitys Rivel Flows in YouSen jälkeen rehtorimme Riitta piti puheen, jota seurasi 9ABD-luokkien bändin esittämä PMMP:n Matkalaulu.

Apulaisrehtori Ulla Rönkä piti puheen, johon osallistui myös koulun henkilökunta: puheen aikana jokainen koulun henkilökuntaan kuuluva ojensi Riitalle punaisen ruusun. Ruusujen jaon jälkeen sana oli vapaa; seurasi kutsuvieraiden puheita ja muisteluita Riitan pitkän työuran varrelta.

Juhlan lopuksi 8DG-luokkien bändi esitti Ellinooran kappaleen Tällä kadulla. Tämän jälkeen vieraille ja henkilökunnalle oli vielä kahvitarjoilu

Kiitollisin mielin muistamme Riitan esimerkillistä työtä Meikun koulun hyväksi ja toivomme, että hän poikkeaa usein meitä tervehtimässä!