Hyvinvointiviikko 30.1.-3.2.2023

Lukuvuoden 2022-2023 koko koulun yhteinen monialainen oppimiskokonaisuus liittyi oppilaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Lukuvuoden aikana käytiin eri oppiaineissa läpi oppiaineeseen liittyviä opiskelutekniikoita ja keinoja helpottaa koejännitystä sekä opeteltiin laatimaan opiskeluaikatauluja. Oppilaiden ryhmäytymistä tuettiin erilaisten tuntien aikana tapahtuvien harjoitteiden avulla.

Hyvinvoinnin teemaviikko oli viikko 5. Viikon aikana välituntisin meillä oli esittelijöitä sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksesta, KouluCoach-toiminnasta kävi kertomassa koulumme oma PT Ville, ja Pikku-Huopalahden nutan työntekijät jalkautuivat kouluumme kertoen toiminnastaan sekä pitäen pelivälitunteja. Välitunneilla oli myös mahdollisuus lepoon ja rauhoittumiseen.

7. luokkien oppilaat huoltajineen nauttivat yhdessä aamupalan koulumme ruokalassa. Aamiaisen lomassa he pääsivät nauttimaan oppilaidemme musiikkiesityksistä.

Dreams-vierailijamme breakdance -tanssija Johannes “Hatsolo” Hattunen piti oppilaillemme kannustavan ja innostavan luennon, joka kehotti uskomaan omiin unelmiin. Hän rohkaisi jokaista tekemään omasta elämästään oman näköisensä ja myös kannustamaan kavereita samaan. 

Torstaina koulumme pihaan pystytettiin puolijoukkueteltta. Tunnelmaa telttaan saatiin kamiinan tuomasta lämmöstä. Teltassa oppilaamme pääsivät rauhoittumaan, kuuntelemaan satuja, paistamaan makkaraa ja tarinoimaan opettajien kanssa. 

Viikon ehdottomin kohokohta oli hyvinvointiviikon päättänyt alpakkatilan vierailu. Alpakat toivat mukaan myös ranskanluppakaneja. Oppilaat pääsivät silittelemään ja syöttämään alpakoita ja kaneja välitunneilla sekä oppitunneilla tehtyjen taukojen aikana.