Meikun kevätkonsertti 25.5.

Perinteinen kevätkonsertti saatiin jälleen järjestää monen vuoden tauon jälkeen. Edellisestä isosta konsertista on jo kulunut lähes kolme vuotta. Nyt koko koulu pääsi kuuntelemaan musiikkilinjan ja valinnaiskurssien tuotoksia juhlasaliin.

Konsertissa kuultiin musiikkia musalinja 8G:n sekä 8. luokan bändikurssin yhtyeiltä. Vetovastuussa on viimeistä peruskouluvuotta käyvä 9F. 9. luokan musiikkilinja oli vastuussa konserttien juontotehtävästä, kun taas 9E:n Milo ja Verneri hoitivat valon ja äänen taidolla. Konsertissa kuultiin laaja kattaus populaarimusiikkia ABBA:sta Ozzy Osbourneen.

Pitkin vuotta musiikkilinja on ollut vastuussa myös koulun juhlien musiikeistä. Musiikkia on luotu niin joulujuhlaan kuin MYA-gaalaan. Myös koulun musiikin valinnaisryhmät ovat pääseet osaksi musiikkivastuuta. Videoinnit on tehty joko musiikkiluokassa tai koulun juhlasalissa. Toisaalta mikään ei voita sitä, kun saadaan lava täyteen bändisoittimia, kunnon valot ja savukone sauhuamaan. Tämä kevätkonsertti jää varmasti monien mieleen!

Kevätlukukaudella 2022 7. luokkalaisille tarjottiin myös omaa bändikerhoa. Bändi treenasi torstaisin musiikinopettajan johdolla. 

Aleksi Vasko