Salibandy-voitto opettajille

Tiistaina 18.12. pelattiin Ruskeasuon Arena Centerissä Meikun opettajien ja oppilaiden välinen perinteinen salibandy-ottelu. Opettajien mustapaitaisessa tonttulakkitiimissä pelasivat Peter Grimbergen, Hanna Toikkanen, Sanna Pakkanen, Ilari Peura, Johanna Viitala, Mateus Decat de Arruda-Cama sekä maalissa Mikko Vahteristo. Oppilaiden vihreisiin liiveihin sonnustautuneessa joukkueessa pelasi 9D:n, 9G:n, 9F.n sekä 9A:n oppilaita. Hilu Lindroos tuomaroi ottelua.

Ottelun alussa oppilaat siirtyivät 1-0 johtoon, mutta pian sen jälkeen liikunnanopettaja Peter Grimbergen tykitti pallon kaksi kertaa maaliin. Oppilaiden tasoitusmaali seurasi kuitenkin pian, joten tilanne oli 2-2, kun ottelua oli pelattu alle kymmenen minuuttia.

Pelin kulku kääntyi opettajille suotuisaksi, kun tonttutiimi siirtyi  johtoon maalein 3-2. Tämä oli jo kolmas maali Grimbergenille. Maalihana ei vieläkään ehtynyt, sillä kymmenen minuuttia myöhemmin tilanne oli opettajien hyväksi jo 5-2, kaikkien maalien tekijänä ylivoimaansa esitellyt Grimbergen.

Opettajien kuudennen maalin teki Ilari Peura. Pelin loppulukemat olivat siis 6-2 opettajien eduksi. Maalitykitys söi kuitenkin opettajien voimat, ja pelin kesto oli aiotun 30 minuutin sijaan vain 20 minuuttia.